Matematik Öğretmeni

Seden KAĞITÇIOĞLU

Dokuz Eylül Üniversitesi İlköğretim Matematik Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi.  Dokuz Eylül Üniversitesi, Eğitim Bilimleri Enstitüsü, Eğitim Yönetimi ve Deneticiliği Yüksek Lisans Programını 2004 yılında tamamladı.
Öğretmenlik hayatına Özel Güzelbahçe Piri Reis Okulları’nda başladı. Güzelbahçe Piri Reis Okulları’nda 1 yılı tamamladıktan sonra mezun olduğu İzmir Saint Joseph Lisesi’ne öğretmen olarak geri döndü. 2 yıl Saint Joseph Lisesi’nde çalıştıktan sonra Karşıyaka Piri Reis Okullarında göreve 2003 yılında başladı. Halen Karşıyaka Piri Reis Okulları ve Saint Joseph Lisesi’nde Matematik Öğretmeni olarak çalışmaktadır.