Matematik Öğretmeni

o8

Öznur ŞENGÖZ

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü’nden 2005 yılında mezun oldu. 2005-2007 yılları arasında Ege Üniversitesi’nde tezsiz yüksek lisans yaptı. 2005-2007 de Uğur Dershaneleri, 2007- 2014 arasında Özel Çakabey Okulları, 2014- 2016 arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Özel 75. Yıl Okulu, 2016- 2017 de Özel  Eraslan Koleji’nde görev aldı.
2008 yılında danışmanlık yaptığı “Asal Sayıların Sırrı” adlı projeyle İzmir İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bu Benim Eserim Yarışması’nda bölge sergisine katılmıştır. Üsküdar Amerikan Lisesi’nin düzenlediği  “16. Sonbahar Öğretmenler Sempozyumu”na “Çok Amaçlı Matematik Kitapçığımız” konulu sunumu ile eğitimler vermiştir.
Kuşaklar arasında öğrenme farkları ve öğretmenlerin buna uygun olarak öğretme stilleri oluşturması : Evrim KURAN, Başarı üzerine bir söyleşi: Doğan CÜCELOĞLU,  Sınıf Yönetimi: Prof. Dr. Ziya SELÇUK, Çocuğun Başarısında Ailenin Rolü: Gül KIRÇIL,  Anne – Babalığın Farkında Olmadığımız Yönleri: Azmi VARAN, Eğitimde İyi Örnekler  Konferansı:  Sabancı Üniversitesi, Liderlik: Yılmaz KARAKOYUNLU, Etkili İletişim ve Beden Dili:  Prof. Dr. Üstün DÖKMEN, Öğrencilerin sınıf içi istenmeyen davranışlarını yönetme, Çocuğun kapasitesini geliştirme teknikleri:  Yrd. Doç. Dr. Oktay Aydın gibi birçok eğitime katılan Şengöz, 2017'de Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’nda Matematik Öğretmeni olarak çalışmaya başladı.

©2018 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.