Özgül ÜRÜN

Fransa’da doğdu, 12 yaşına kadar Fransa’da yaşadı. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi’nde öğrenim hayatına devam etti. İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı okudu aynı zamanda da pedagojik formasyon dersleri aldı. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi’nde 5 yıl, TED Bodrum Koleji’nde 2 yıl fransızca öğretmenliği yaptı.

Je suis née et j’ai vécu en France jusqu’à l’âge de 12 ans. J’ai poursuivi mes études au lycée Saint-Joseph d’Izmir puis à l’université d’Istanbul où j’ai étudié la langue et la littérature française tout en suivant les cours de la formation pédagogique. J’ai travaillé au lycée Saint-Joseph d’Izmir pendant 5 ans et au collège TED de Bodrum durant 2 ans en tant que professeur de français.

©2018 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.