Fen ve Teknoloji Öğretmeni

nilüfer demir

Nilüfer DEMİR

Onsekiz Mart Üniversitesi Fen Bilgisi Öğretmenliği Bölümünden 2005 yılında mezun oldu. 2020 yılına kadar çeşitli dersane ve özel okullarda fen bilimleri öğretmeni olarak çalıştı. Ortaokul öğrencilerine danışmanlık yaptığı projeler başta TÜBİTAK olmak üzere pek çok yarışmada ödül ve sergileme kazandı. Eğitimde Nanoteknoloji Örnekleri, İçten Anlat, Yapıyorum, Keşfediyorum, Öğreniyorum, Kişiye Özgü Öğretim Modelleri, Fen Bilgisi Eğitiminde Karikatürün Önemi, Aktif Öğrenme Etkinlikleri Eğitimi adında mesleki eğitim sertifikaları bulunan Nilüfer Demir, 2020- 2021 Eğitim ve Öğretim Yılında Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında fen bilimleri öğretmeni olarak göreve başladı.

©2020 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.