Türkçe Öğretmeni

o5

Nida Büşra AKAGÜNDÜZ

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Türkçe Öğretmenliği Bölümü’nden 2008 yılında mezun oldu. Üniversiteyken mesleki ve kişisel gelişimini destekleyecek çeşitli eğitimlere katıldı. İki yıl süren yaratıcı drama liderliği programına katıldı. Mezun olduktan sonra İstanbul’da çalışmaya başladı. İki yıllık dershane tecrübesinden sonra Doğa Koleji’nde çalıştı. İstek Semiha Şakir Okulları’nda mesleki yaşamına devam etti. Hızlı okuma teknikleri, eğitimde oyunlaştırma ve temel işaret dili eğitimlerini aldı. 2016 yılında İzmir’e taşındı. Çakabey Okulları’nda bir sene çalıştı. 2017’de Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’nda göreve başladı.