Sınıf Öğretmeni

Mehtap ŞENYURT

Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nden 2008 yılında mezun oldu. Ritm Terapi Eğitimi, Çocukluk Döneminde Duyu ve Müzik Eğitimi, Yenilikçi Öğrenme Merkezli Öğretmen Yoldaşlığı  Becerileri ile Öğretmenlik Sertifikası, Öğrenme Odaklı Sınıf Yönetimi, Meslektaş Çemberlerinde Öğrenme Yoldaşlığı, Tekno ve Pedagojik Eğitim, İlk Yardım ve İlk Müdahale Semineri, Sivil Savunma Eğitim Semineri,  Diş Sağlığı Eğitimi, Özel Eğitim Hizmetlerini Geliştirme ve Yaygınlaştırma ve Özel Gereksinimli Çocuklar ve Özel Eğitim Startejileri seminerlerine katılan Şenyurt 9 yıldır Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’da görev yapmaktadır.