Bilişim Teknolojileri Öğretmeni

o25

Mehmet Can KÜMÜK

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu Bilgisayar Programcılığı Bölümü’nden 2009 yılında mezun oldu. Ege Üniversitesi’ne geçiş yaparak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü’nü bitirdi. 2012- 2013 eğitim öğretim yılında Bornova Kız Meslek Lisesi ve Yunus Emre Anadolu Lisesi’nde öğretmenlik stajlarını tamamladı. 2013 yılında Univera Bilgisayar Sistemleri firmasında “Eğitim Uzmanı” olarak çalışmaya başladı. 2014 yılında Univera ve Vodafone tarafından yürütülen proje kapsamında 18 ay süren “Merkez Destek Uzmanı” görevi ile Vodafone Türkiye bünyesinde operasyon merkezinde çalışmalarına devam etti. Bu projenin tamamlanmasından sonra 2016 yılında Univera Bilgisayar Sistemleri’nde “Yazılım Destek Uzmanı” olarak farklı projelerde destek ve danışmanlık görevlerini sürdürdü. Kümük, Eylül 2017’den itibaren Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’nda “Bilişim Teknolojileri Öğretmeni” olarak görev yapmaya başlamıştır.