julie demir

Julie DEMİR

2015’te Türkiye’ye yerleşen Julie Demir, Fransız Kültür Merkezinde çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik FLE dersleri yanı sıra Fransız Eğitim Bakanlığına bağlı uzaktan eğitim programı olan CNED kapsamında Fransızca öğretmeni olarak görev aldı. CECRL (Cadre Européen Commun de Référence pour les Langues) programının DELF A1- A2- B1- B2” ve TEF sınav uygulayıcısı ve denetleyicisi sertifikasını aldı. İzmir’de özel bir okulda Fransızca öğretmenliği yapan, TICES ve drama dahil olmak üzere bir çok formasyona katılmıştır. Pro FLE aracılığı ile kendisini geliştirmeyi sürdüren Demir, Eylül 2019’da Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında göreve başlamıştır.