Ana Sınıfı Öğretmeni

Gözde TİTO

Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Okul Öncesi Öğretmenliği Anabilim Dalı’ndan 2008 yılında mezun oldu. Çalışma hayatına öğrenciyken atılan Tito, 2005 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı- Avrupa Birliği Gençlik Projeleri Geliştirme Departmanı’nda, 2006’da ise Özel İtalyan İlkokulu’nda görev yaptı. 2010 yılından bu yana Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’nda Düşler Atölyesi sanat programının yetişkin eğitmenliğini de sürdüren Tito, Palet Kültür Sanat ve Eğitim Deneğinin İzmir Şubesi’nin kurucusudur. Çağdaş Drama Derneği Yaratıcı Drama Eğitmenliği/ Liderlik Programı, GEMS - Matematik ve Fende Büyük Buluşlar Eğitim Programı, TOBAV- Orff Schulwerk Müzik ve Hareket Demetleri, Brent Hutcheson ile Legolar ile Öğrenmeyi Öğretme, Yenilikçi Öğrenme Merkezi- Mesleki Gelişim Uzmanlığı Sertifika Programı katıldığı programlardan bazılarıdır. Okul öncesi eğitimde proje tabanlı öğrenme konularındaki projelerini çeşitli konferanslarda sunmuştur. 2008 yılında Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları’nda öğretmenlik yaşamına başlamış, halen görevini sürdürmektedir.