Fidan TOPASLAN

Nancy II Üniversitesinin Edebiyat ve Toplum Bilimleri Fakültesinde Dil Bilimleri Bölümünden mezun oldu. Yüksek lisansını Fransızca Didaktiği ve Dil Bilimleri Bölümünde Diller Didaktiği Mühendisliği Uzmanlığı üzerine yaptı. Nancy-Metz Öğretmenlik Formasyonu Yüksek Öğretim Enstitüsünde ilkokul öğretmenliği, lise İngilizce ve Fransızca edebiyatı öğretmenliği ve DELF sınavları gözetimi ve denetimi formasyonu aldı. Nancy AEFTI, ALAJI ve Ark en Ciel Eğitim ve Formasyon derneklerinde Fransızca öğretmenliği yapan Topaslan, Lorraine Üniversitesi ISAM-IAE ve IPAG enstitülerinde sözleşmeli memur, Nancy II Üniversitesi Yves Châlon CLYC Dil Merkezinde Dil Danışmanlığı yaptıktan sonra 2012 yılında Karşıyaka Piri Reis Okullarında çalışmaya başladı.

©2018 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.