Psikolojik Danışman

o3

Esin İNCE

Gazi Üniversitesi, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü’nden 2002 yılında mezun oldu. 2002 yılında Psikolojik Danışman olarak Özel Antalya Koleji’nde göreve başladı, Ödemiş RAM Özel Eğitim Bölüm Başkanlığı yaptıktan sonra görevine TED Antalya Koleji’nde devam etti. 2010 yılından itibaren ise Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında Psikolojik Danışmanlık görevini sürdürmektedir.
Aldığı sertifalar arasında; İstanbul Üniversitesi S.E.M CAS (Cognitive Assesment System), 7-19 Yaş Aile Eğitimi, Çocuk Testleri Eğitimi, Frostig Gelişimsel Görsel Algı Testi, Öğrenme Yoldaşlığı Becerileri ve Öğretmenlik bulunmakta, aldığı eğitimler ve seminerler arasında ise; Prof.Dr.Doğan Cüceloğlu, “Rehberlikte Çağdaş Yaklaşımlar, Varoluş ve Gelişen Rehberlik”, Doç.Dr.Nevin Dölek “Terapötik Kartlar” , Psik. Emre Konuk “Eğitim Sisteminde Psikolojik Risk Taşıyan Çocukların Belirlenmesi”, Prof.Dr. Ümran Korkmazlar “Zor Çocuk ve Genç ile Çalışmak”, Prof.Dr.Ferhunde Öktem “ Ergen Olmak”, Persona Eğitim Hizmetleri ”Sınıf İklimi ve İletişim”, Doç Dr Zeki Yüncü “Bağımlılık”,  Prof Abbas Türnüklü “Akran Arabuluculuğu”, Prof.Dr.Üstün Dökmen “Aile ve Okulda Kaliteli İletişim” , Prof.Dr.Acar Baltaş “Mutlu ve Başarılı Çocuklar Yetiştirmede Ailenin Rolü” Prof.Dr.Bengi Semerci “Anne-Babanın Beklentisi: İdeal Çocuk Modeli”, Prof Ziya Selçuk “Dokuz Tip Mizaç Modeli” bulunmaktadır.
Mesleki gelişimini 2015 ve 2016 yıllarında Prof Dr Özlem Kıdak, Doç Dr Aylin Özbek, Doç Dr Fatma Taş’tan aldığı sürpervizyon ile desteklemiştir.