Sınıf Öğretmeni

i34

Ece BAŞTÜRK

Gazi Üniversitesi Gazi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden 2003 yılında mezun oldu. 2003-2006 yılları arasında Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Yönetimi ve Deneticiliği Yüksek Lisans Program’nı tamamladı. Öğretmenliğe 2006 yılında Celal Bayar Üniversitesi Eğitim Fakültesinde ücretli öğretim görevlisi olarak başladı. 2009 yılında Özel Piri Reis Okullarında göreve başladı. 2013-2014 Eğitim Yılı’nda sınıf öğretmenliği görevinin yanı sıra ilkokul müdür yardımcılığı görevini yürüttü. Meslek hayatı boyunca birçok mesleki eğitim seminerine katılan Baştürk’ün katıldığı seminerlerden bazıları şunlardır:  Eğitimde Yeni Yönelimler Sempozyumu, Eğitimde Çağdaş Yönelimler-III, Avrupa Birliği ile Bütünleşme Sürecinde İlköğretim Eğitimi, Öğrenme Yoldaşlığı Becerileri ile Öğretmenlik, Meslektaş Çemberinde Öğrenme Yoldaşlığı, Dijital Çağın Sosyal Beyinleri Semineri. 2015 yılında kurumiçi atama ile Karşıyaka Piri Reis Okulu’na geçen Baştürk halen sınıf öğretmenliği görevine devam etmektedir.