Fransızca Öğretmeni

Deniz SÜZEN

Dokuz Eylül Üniversitesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden 2003 yılında bölüm ikincisi olarak mezun oldu. Kişisel ve mesleki gelişimi için eğitim alanında çok çeşitli seminer ve konferanslara katıldı. 2004’te Fransa’nın Türkiye Büyükelçiği’nden kazandığı stajyer öğretmenlik bursu ile Fransa’da bir okulda 1,5 ay stajyer öğretmenlik yaptı. Fransız Büyükelçiliği ve Fransız Kültür Merkezi’nin farklı alanlarda düzenlediği üç günlük pedagojik staja, 2015’te Eğitimci Hugues Denisot’nun “Eğlenceli etkinliklerle Fransızca Öğretimi” adlı seminerine katıldı. Şubat 2017’de “Delf A1- A2- B1- B2 Sınav Uygulayıcısı ve Değerlendiricisi Sertifakası” almaya hak kazandı. Süzen, 2003 yılından bu yana Özel Piri Reis Okulları’nda görev yapmaktadır.

©2018 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.