İngilizce Öğretmeni

Çağla KINAY

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nden 2007 yılında mezun oldu. Aynı yıl ODTÜ Geliştirme Vakfı Okulları’nda öğretmenliğe başladı. 2010-2013 yılları arasında Özel Türk Koleji’nde çalıştı. Farklı yıllarda Eğitim Reformu Girişimi (ERG), EÇEV gibi kurumlarda uygulama örneklerini paylaştı. 2016 yılında Destination Imagination Türkiye Turnuvası’nda takımıyla birincilik alarak okul ve ülkesini Amerika’daki Global Finals’ta temsil etme hakkı kazandı. Katıldığı çok sayıda meslek içi eğitim sertifikaları bulunan Kınay, 2013 yılından bu yana Karşıyaka Piri Reis Okulları İngilizce Öğretmeni olarak görev yapmaktadır.