Kütüphane Sorumlusu

Ayda SAYINOĞLU

Fransa Bordeaux 3 Üniversitesi Litterature et Civilisation Bölümü’nden 2004 yılında, Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fransızca Öğretmenliği Bölümü’nden 2008 yılında mezun oldu. Birçok uluslararası şirkette eğitim ve çevirmenlik yaptıktan sonra öğretmenliğe 2009 yılında Özel Sev İlköğretim Okulları’nda Fransızca Öğretmeni olarak başladı. 2010 yılında İzmir Fransız Kültür Merkezi’nde Kütüphane Görevlisi olarak çalıştı. Bu süre zarfında birçok meslek içi ve meslek dışı eğitim sertifikaları aldı. 2015 yılında AKD Kids Anaokulları’nda Çayyolu Ankara Şubesi’nde ikinci yabancı dil olarak Fransızca’yı başlattı ve iki yıl burada görevini sürdürdü ve 1 Eylül 2017 tarihinden itibaren Piri Reis Okulları Kütüphane Sorumlusu olarak görev yapmaya başladı.