Yaşasın Cumhuriyet

29 Ekim 2017

DSC_0082

Cumhuriyet’in kuruluşunun 94. Yıldönümü Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında büyük coşku ile kutlandı. 3 yaş grubundan 8. sınıfa kadar tüm öğrencilerin hafta boyunca şiirler, marşlar ve görsel çalışmalarla kutladığı bayram yüze yakın öğrencinin görev aldığı "İyi ki Varsın Cumhuriyet" adlı oratoryo ile devam etti.
Cumhuriyet için verilen mücadelenin lirik dans ile sunumunu, öğrencilerin cumhuriyetin kazanımları ile ilgili kendi yazdıkları duygu ve mesaj yüklü şiirleri, zeybek dansı ve cumhuriyete bağlılık yeminini içeren oratoryo 3. sınıfların söylediği "Atatürk Çocukları" şarkısı ile bitti. Törenin sonunda salonda bulunan veliler ve öğrenciler hep bir ağızdan İzmir Marşı’nı seslendirdi.