Resimli müzikli sınav terapisi

14 Kasım 2019

IMG_8176

LGS’ye yoğun bir biçimde hazırlanan 8.sınıf öğrencilerimizin farkındalıklarını artırmak, kaygı düzeylerini düzenlemelerini ve içsel motivasyonlarını sağlamak amacıyla Uzman Psikolojik Danışman ve Sanat Terapisti Zahit Harmanlı ile öğrencilerimiz bir araya geldi.

“İçsel Ritmi Yakalamak” adlı çalışması ile öğrencilerimize geleceğe yönelik hedeflerini sorarak başlayan Harmanlı, grubu tanıdıktan sonra öğrencilerle birlikte sahneye geçti. Farkındalık, motivasyon, kendine güven, geleceği planlama gibi konularda müzik ve dramayı kullanarak çalışmasını sürdürdü.

Sınav sürecinde kendilerini tanıyan, hedefleri ve gelecek planları hakkında düşünen öğrencilerimiz adına oldukça verimli geçen çalışma için Psikolojik Danışman Zahit Harmanlı'ya teşekkür ederiz.