Piri Reis’in “Altın Sesi” belli oldu

05 Aralık 2017

IMG_9579

Özel Piri Reis Okullarında Fransızcayı güzel konuşmanın önemini vurgulamak amacıyla 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen “Altın Ses Yarışması” sonuçlandı. Yarışma sonucunda rakiplerini geride bırakan 4/A Sınıfı öğrencisi Naz Şeker “Altın Ses” ünvanını kazanarak bir yıl boyunca telefonla okulu arayanları sesi ile karşılamaya hak kazandı. Yarışmada 4/B’den Emir Doruk Demiröz “Kendine Güvenen Ses”, 2/A’dan Yaren Çiv “En Yumuşak Ses”, 3/A’dan Ada Timaç “En Anlamlı Ses”, 3/C’den Batu Ak “En Akıcı Ses”, 3/B’den Defne Uyar “En Şiirsel Ses”, 2/B’den Zeynep Elif Baysal “En Ahenkli Ses” ünvanını kazanarak sertifikalarını aldılar.