·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

Onlarla hayat daha güzel

08 Ekim 2018

DSC_0015 (1)


Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarının, öğrencilerde sokak hayvanları konusunda farkındalık yaratmak amacıyla düzenlediği “Onlarla Hayat Daha Güzel” adlı sosyal sorumluluk projesi tamamlandı.

4 Ekim Hayvan Hakları Günü dolayısıyla gerçekleştirilen ve tüm öğrencilerin katıldığı proje kapsamında anaokulu öğrencileri en çok sevdikleri hayvan ile ilgili özgün çalışmalar yaptı. 5 yaş hazırlık sınıfı ve 6. sınıflar Karşıyaka Belediyesi’nin Örnekköy’de bulunan hayvan barınağını gezdi. 1, 2 ve 3. sınıf öğrencileri hayvanlar konulu drama çalışması gerçekleştirirken Hayvan Hakları Federasyonu İzmir Eğitim Birimi sorumluları Gülgün Hamamcıoğlu ile Meral Örüç, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7. sınıflara yönelik “Hayvan Hakları ve Hayvan Sevgisi” konulu bir konferans verdi.

Sokak hayvanlarına yardım

“Onlarla Hayat Daha Güzel” adlı sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlenen mama bağış kampanyasında toplanan 517 kilogram kuru mama ve 97 konserve mama ise Karşıyaka Belediyesi’ne teslim edildi. 3 ve 7. Sınıf öğrencilerinden oluşan koro Karşıyaka Belediyesi’nin desteği ile Tay Park’ta düzenlenen Patifest Festivali’nin açılışında Fransızca şarkılardan oluşan minik bir konser verirken okul standında miniklere yönelik çeşitli etkinlikler düzenlendi.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img