Öğrenciler bu yılın kulüplerini tanıdı

19 Eylül 2018

IMG_0405

İlkokul ve ortaokul öğrencileri 2018-2019 eğitim ve öğretim yılında katılabilecekleri kulüpler hakkında bilgi aldı.

İlkokul 3. sınıftan başlayarak 8. sınıfa kadar öğrencilerin akademik başarılarının yanı sıra sosyal, sanatsal ve sportif gelişimlerini sağlamak, ilgi duydukları alanlardaki becerilerini geliştirmek, özgüvenlerini arttırmak, farkındalık yaratmayı amaçlayan kulüp çalışmalarının tanıtımı kültür merkezinde yapıldı. Kulüplerden sorumlu öğretmenler Salı günleri son derste yapılacak olan ilkokul için 15, ortaokul için ise 22 kulüp hakkında öğrencilere bilgi verdi. Öğrenciler kendilerine dağıtılan forma katılmak istedikleri üç kulübü yazarak formları sınıf öğretmenlerine teslim edecek.