Mösyö Tino’nun bıraktığı yerden 8. sınıflar devam ediyor

08 Kasım 2017

IMG_8909

Öğrencilerin tüm yaşantılarında nitelikli davranmaları, sağlıklı iletişim becerileri geliştirmeleri amacıyla uygulanan ve geçen Haziran ayında hayatını kaybeden Mösyö Tino ile simgeleşen “Görgü Kuralları” dersini, 8. sınıflar devraldı. Her ay farklı bir konunun işlendiği derslerde okulun abi ve ablaları alt sınıflardaki arkadaşlarına ve daha küçük sınıflardaki kardeşlerine görgü kuralları hakkında bilgilerini aktarmaya başladı. 8. sınıflar Kasım ayı için belirlenen “Yemek davetinde uyulması gereken kurallar” konusunda selamlaşmadan servis kullanımına ve sofra adabına kadar yemek davetlerinde uyulması gereken pek çok kuralı uygulamalı olarak anlattı.