Kütüphane yeniden

10 Ekim 2019

IMG_6896

Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarının yenilenen kütüphanesi kitap takası etkinliği ile açıldı.

Öğrencilere kitap sevgisini aşılamak, kitap okumak için ayırdıkları zamanı arttırmak amacıyla yeniden düzenlenen kütüphanenin açılışı için kitap takası etkinliği düzenlendi. Öğretmenler ve sınıf temsilcilerinin katıldığı etkinlikte konuşan Okul Müdürü Dr. Dilek Ege öğrencilere kitap sevgisini aşılamak için her ay kütüphanede çeşitli etkinliklerin düzenleneceğini söyledi. Okul korosunun seslendirdiği Fransızca şarkının ardından Kütüphane Sorumlusu Monica Tunç kitap bildirgesini okudu. Ardından öğrenciler okul lobisindeki kitap takası etkinliğinde yanlarında getirdikleri kitapları arkadaşları ile değişti.