·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

Karşıyaka Piri Reis’ten EDK’19’da iki sunum

20 Şubat 2019

6


Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları öğretmenleri Canan İpek, Dilek Çelik ve Zehra Pehlivan geçen hafta sonu yapılan “Eğitimde Değişim Konferansı 2019”a katılarak sunum yaptı.

Eğitim teknolojilerindeki son gelişmelerin, farklı konularda öğretmenler ve uzmanların sınıf içerisindeki deneyimlerinin paylaşıldığı Eğitimde Değişim Konferansı geçen hafta sonu Işıkkent Eğitim Kampüsünde yapıldı. Yaklaşık bin eğitimcinin katıldığı konferansta Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları Sosyal Bilgiler Öğretmeni Canan İpek,tarih ile teknolojiyi bir araya getirerek derste öğrencileri daha aktif hale getirmeyi amaçlayan “Geçmişten Günümüze Yolculuk” adlı projesinin sunumu gerçekleştirdi. Okul Öncesi öğretmenleri Dilek Çelik ve Zehra Pehlivan ise konusu duygular olan ve 15 gün süreyle sınıf içerisinde gerçekleştirilen etkinliklerden oluşan “Leyla Fonten ile Dokuz Kitap, Dokuz Duygu, Dokuz Mekan” adlı projelerinden elde ettikleri deneyimleri meslektaşları ile paylaştı.

Eğitimde Değişim Konferansı bir grup öğretmenin kurduğu Eğitimde İnovasyon Derneği tarafından Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde yerel paydaşlar ile birlikte, katılımcıların uzmanlardan öğrenmesi, meslektaşlarından ilham alması ve bir network oluşturmasını amacıyla düzenleniyor. Katılımcılar bir yandan eğitimdeki son teknolojiler hakkında bilgi edinirken diğer yandan eğitime ilişkin farklı konularda yüz yüze tartışma olanağı buluyor.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img