Karşıyaka Piri Reis, Hisar JMUN’de

21 Ekim 2019

IMG-20191017-WA0015

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları öğrencileri, Hisar Okullarında bu yıl 14. kez düzenlenen Birleşmiş Milletler Öğrenci Örgütü Simülasyonu (JMUN)’a katıldı.
Konferansta Mısır’ı temsil eden Piri Reislilerden Doğa Bosnalı “Çevre”, Cemresu Önaç “İnsani Yardım”, Kaan Kanrıcı “Uyuşturucu ve Suç”, Zeynep Sipahi “Eğitim”, Mehmet Emin Doğan “Sağlık”,  Duru Kavcı “Kentleşme” ve Zeynep Özkahraman “Cinsiyet İşleri” komitelerinde delege olarak yer aldı.
“Küresel Çağda Özgürlükleri Korumak” konusunun irdelendiği konferansta öğrenciler görev aldıkları komitelerde konuyla ilgili sorunları çözebilmek için yapılması gerekenler ve alınacak önlemler ile ilgili önerilerini sundu.