Karşıyaka’nın “Altın Ses”i belirlendi

07 Aralık 2018

IMG_1842

Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında, okulu telefonla arayanları sesiyle Fransızca olarak karşılayacak öğrenciyi belirlemek için düzenlenen ''VOIX d'OR / Altın Ses Yarışması”nın 5.’si yapıldı. İki aşamalı olarak yapılan organizasyonda ilk olarak 2, 3 ve 4. sınıf öğrencileri arasında her şubeden temsilciler belirlendi. Finale kalan öğrenciler 7 Aralık 2018 Cuma günü altın ses olabilmek için yarıştı. Yarışma sonunda 4/C’den Muzaffer Çamkıran "Altın Ses 2019" olarak bu yıl okulu arayanları sesiyle karşılama hakkı kazandı. Yarışmada ayrıca Elif Timurhan "En Dokunaklı Ses", Erem Erdemir "En Şiirsel Ses", Deren Ada Sinem "En Hoş Ses", Beren Etensel "En Büyüleyici Ses", Bade Bayhan "En Yumuşak Ses", Hazel Yüksel Kotay ise "En Melodik Ses" ödüllerini kazandı.