Hayat bayram olsa

06 Aralık 2017

TRN_3088

2. sınıf öğrencileri okulda ağırladıkları büyükanneleri ve büyükbabaları ile birlikte “Hayat Bayram Olsa” adlı şarkıyı söyledi. “Büyükanneler- Büyükbabalar Günü” okul girişinde hatıra fotoğrafı çekimi ile başladı. Fotoğraf çekiminin ardından 2. sınıflar kültür merkezinde büyükanne ve büyükbabalarına Türkçe, Fransızca ve İngilizce şarkılar söyledi. Büyüklerine karşı olan duygularını şiirlerle dile getiren minik öğrenciler gösterinin sonunda sahneye davet ettikleri büyükanne ve büyükbabaları ile hep birlikte “Hayat Bayram Olsa” adlı şarkıyı seslendirdi. Büyükanneler ve Büyükbabalar Günü birlikte yenen öğlen yemeğinden sonra sona erdi.