·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

Eğitim Ataşesinden tanışma ziyareti

01 Aralık 2017

TRN_1998


Fransız Eğitim İşbirliği Ataşesi olarak göreve başlayan Bruno Delvallée, İzmir Fransız Kültür Merkezi yetkilileri ile birlikte Özel Piri Reis Okullarını ziyaret etti.

Fransız Hükümeti’nin dünyada Fransızca eğitim veren okullara verdiği kalite belgesi olan “LabelFrancEducation” Sertifikasına sahip olan Özel Piri Reis Okulları, Fransız Eğitim İşbirliği Ataşesi olarak göreve başlayan Bruno Delvallée’yi ağırladı. Öğrenciler ve okul yöneticileri ile birlikte Karşıyaka ve Güzelbahçe kampüslerini gezen Delvallée sınıfları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

Okul yöneticileri ile ayrı ayrı toplantı yapan Delvallée, Karşıyaka’da öğrencilerin kendisine yaptığı rehberlikten, Güzelbahçe’de ise 4. sınıf öğrencilerinin ortaklaşa hazırladığı Fransızca kitaptan çok etkilendiğini dile getirdi. Özel Piri Reis Okullarının, LabelFrancEducation Sertifikası ile sahip olduğu ayrıcalıklı konumu hak ettiğini ifade eden Delvallée, eğitim alanında Piri Reis Okulları ile Fransa Hükümeti arasında her türlü işbirliğinin yapılması için elinden gelen gayreti göstereceğini dile getirdi.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img