Çatışmanın olmadığı bir dünyayı konuştular

12 Mart 2018

IMG-20180310-WA0017

Koç Okullarında bu yıl 12. kez düzenlenen, Birleşmiş Milletler Örgütünün öğrenci simülasyonu JMUN (Junior Model United Nations) konferansına katılan Özel Karşıyaka Piri Reis öğrencileri konferansta farklı ülkeleri temsil etti.

“Dünyadaki Çatışmaların Sona Ermesinde Sorumluluk Almak” başlığıyla düzenlenen konferansta Dilay Bakıcı Bahamalar, Gupse Kurdoğlu Özbekistan ve Ece Ünalp Surinam Cumhuriyeti delegeleri olarak “Sürdürülebilir Kalkınma Komisyonu”nda (SDC), Yağmur Özkan Bahamalar, Zeynep Tozkoparan Surinam Cumhuriyeti ve Gülse Ülkü Özbekistan delegeleri olarak “BM Ekonomik ve Sosyal Konseyi”nde (ECOSOC) yer alarak dünyada kalıcı barışın sağlanması için yapılması gerekenler hakkındaki önerilerini sundular.