·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

Bu kermesin geliri çocuklara

12 Aralık 2017

kermes05 - Kopya


Özel Piri Reis Okulları’nın geleneksel yılbaşı kermesi yapıldı. Bu yıl 16. Kez düzenlenen kermesin geliri KİTVAK ve Koruncuk Vakfı ile her iki okulun kardeş okulları arasında paylaştırılacak.

İzmir Özel Saint Joseph Fransız Lisesi forum alanında düzenlenen ve gün boyu renkli görüntülere sahne olan kermese Piri Reis Okullarının velileri, öğrencileri ve mezunları başta olmak üzere pek çok İzmirli katıldı. Minik öğrenciler velileri tarafından hazırlanan hediyelik eşyaları, yiyecek ve içecekleri kardeş okullarının yararına satarken yapılan eşya piyangosunda birbirinden değerli hediyeler yeni sahiplerini buldu.

Hazırlıkları yaklaşık iki ay süren kermeste elde edilen gelirin tamamının Güzelbahçe ve Karşıyaka Piri Reis Okulları’nın kardeş okul ve vakıflara aktarılacağını söyleyen Okul Aile Birlikleri Başkanları Özen Altan ve Öznur Tugay, “Çocuklarımıza yardımlaşma ve dayanışma duygusunu aşılamak amacıyla düzenlediğimiz kermesin bu yıl 16. yılı.  Standlarda satılan hediyelik eşyaların, yiyeceklerin ve giyeceklerin büyük bir kısmı velilerimiz tarafından yapıldı. Düzenlenen eşya piyangosunda Kapadokya turundan bisiklete, büyük ekran televizyondan çeşitli hediyeliklere kadar pek çok şey hediye edildi. Kermesten elde ettiğimiz geliri kardeş okullarımıza ve KİTVAK ile Koruncuk Vakfı’na aktaracağız” şeklinde konuştular.

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img