·        karsiyaka@pirireis.k12.tr     ·       0 (232) 362 47 48

Ayak izlerini takip edip duyguları öğrendiler

09 Kasım 2018

TRN_1808


Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları 3-4 yaş sınıfı öğrencilerinin Ekim ayında başladığı “Leyla Fonten ve Kayıp Dostları" isimli proje çalışması Tülin Kozikoğlu'nun okulumuzu ziyaretiyle son buldu.


Sabah okula geldiklerinde çamurlu ayak izleri ile karşılaşan minik öğrenciler kendilerini Leyla Fonten ile birlikte bir maceranın içerisinde buldu. Okulun her yerinde üç gün boyunca ayak izlerinin sahibini arayan öğrenciler dördüncü gün gelen mektup ile Leyla Fonten ve kayıp hayvanları ile tanıştı.

Öğrencilerin hayatları boyunca karşılaşacakları 9 farklı duygu hakkında 9 gün boyunca 9 ayrı kitap ile okulun 9 farklı mekanında yapılan çalışma Leyla Fonten’in 87. doğumğünü partisinin hazırlıkları ile sona erdi. Leyla Fonten’in doğumgünü partisi öncesinde minik öğrenciler velileriyle birlikte okul bahçesinde kayıp hayvanları arayıp buldu, ardından temsili doğumgünü pastası süslendi. Son olarak Yazar Tülin Kozikoğlu, Leyla Fonten’in konuğu olarak okula geldi. "Öfkeli Örümcek Rıza" isimli kitabıyla ilgili atölye çalışması yapan Kozikoğlu minik öğrencilere yazar, çizer, kitap, kitabın oluşum aşamaları hakkında bilgi verdi.

 

©2024 Özel Piri Reis Okulları - Tüm Hakları Saklıdır.

AdresGezgini: Google AdWords Premier Partner. Internette Reklam Vermek için 444.0.964
img