Atatürk ve spor dolu kutlama

21 Mayıs 2018

IMG_6940

Özel Karşıyaka Piri Reis Okullarında, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nı Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gençliğe ve spora verdiği önemi vurgulayan bir tören ile kutlandı. Okul fuayesinde düzenlenen resmi tören Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın tüm okul tarafından söylenmesiyle başladı. Ardından Piri Reisli öğrencilerin Saint-Josephli gençlere sorduğu ve onlardan ünlü Türk büyüklerini örnek göstererek aldıkları cevapların paylaşıldığı “Gençlere Rehber” adlı video gösterimi yapıldı. Tören 8/A sınıfı öğrencisi Melisa Saran’ın konuşması ve gençlik marşının okunmasıyla sona erdi. Törenin ardından ortaokul öğrencileri 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla spor salonunda düzenlenen şenlikte gönüllerince eğlendi.