Anaokulu velileri ağırladı

10 Kasım 2018

TRN_1577

Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları anaokulu öğrencileri anne ve babalarını günlerinin büyük bölümünü geçirdikleri okullarında ağırladı.

“Kitaptan Çıkan Dünya” projesi kapsamında 3-4 yaş öğrencileri "Leyla Fonten ve Kayıp Dostları" isimli çalışmalarını velilerinin de katıldığı 87. yaş doğum günü ile tamamladı. Sınıflarda yapılan kısa bilgilendirmenin ardından velileriyle birlikte bahçeye çıkan minikler masalda geçen kayıp hayvanları bularak kitaplara yapıştırdı. Etkinlik maketten doğum günü pastasının süslenmesi ile sona erdi.

Hazırlık sınıfı öğrencileri ise “Masal Sandığından Kim Çıktı?” sorusunun yanıtını velileriyle birlikte aradı. Anne ve babalarıyla birlikte sınıfta bulunan bilmece sandığını açan ve sandıktan çıkan parçalarla dev puzzleyi tamamlayan minik öğrenciler son olarak tasarladıkları kuklaları yaptı.