7’ler Kısa Film Festivalinden ödülle döndü

13 Mart 2018

IMG_0596

7. sınıf öğrencileri Lydie Maine, Kaan Akarsu ve Oğuz Kanat Koca’nın Fransızca kısa filmi APFİZ Fransızca Kısa Film Festivali’nde birinci oldu.

İzmir Fransızca Öğretmenleri Derneği (APFİZ) tarafından düzenlenen çevre konulu Fransızca Kısa Film Festivali 12 Mart 2018 Pazartesi günü İzmir Fransız Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Festivale proje sorumlusu öğretmenleri Şermin Baran Öner ve Catherine Cayre’nin katkılarıyla yasadışı kum ticareti ve bunun çevreye olan zararlarını anlatan “Mal de Terre” adlı Fransızca kısa film ile katılan 7. sınıf öğrencileri Lydie Maine, Kaan Akarsu ve Oğuz Kanat Koca birincilik ödülü kazandı.