5. Sınıflar Doğal Yaşam Parkında

09 Ekim 2019

IMG_1566

Hayvan Hakları Haftası etkinlikleri kapsamında Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları 5. sınıf öğrencileri Sasalı Doğal Yaşam Parkını ziyaret etti.

Öğrencilere doğa, hayvan sevgisi, çevre bilinci kazandırmak amacıyla yıl boyu çeşitli projeler yürüten Özel Karşıyaka Piri Reis Okulları, 5. sınıf öğrencilerinin günlük yaşamda görmedikleri canlıları görmesi amacıyla İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı Sasalı Doğal Yaşam Parkına gezi düzenledi. Hayvan Haklar Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlene gezide 5.sınıf öğrencileri parkın kuruluş amacı, tarihçesi, nesli tükenmekte olan hayvanlar hakkında bilgi aldıktan sonra parkta bulunan hayvanlarla bitkileri görme fırsatı buldu.