1. Sınıflar Latife Hanım Anı Evinde

28 Aralık 2017

IMG_1791

Hayat Bilgisi dersinde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün hayatını öğrenen 1. sınıflar Latife Hanım Anı Evini ziyaret etti.

Gelecek nesillere Atatürk düşüncesini benimsetmek amacıyla çeşitli etkinlikler düzenleyen Özel Piri Reis Okulları bu kapsamda minik öğrencilerin Ulu Önder’in hayatı ile ilgili bilgilerini pekiştirmeleri amacıyla Latife Hanım Anı Evine ziyaret düzenledi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün annesi Zübeyde Hanım’ın son günlerini geçirdiği köşkü gezen minik öğrenciler, Zübeyde Hanım’ın İzmir’e geliş hikayesini dinledikten sonra Atatürk, eşi Latife Hanım ve Zübeyde Hanım’ın balmumundan yapılmış heykellerini inceleme fırsatı buldu.